Преизбирането на президента Владимир Путин показва, че руският народ е

...
Преизбирането на президента Владимир Путин показва, че руският народ е
Коментари Харесай

Песков: САЩ на практика са във война с Русия

Преизбирането на президента Владимир Путин демонстрира, че съветският народ е консолидиран към него, а Москва не се интересува от рецензиите на Вашингтон, защото Съединените щати са в действителност във война с Русия в Украйна, сподели през днешния ден Кремъл, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Путин завоюва 87%, или 76 милиона гласа, което е доста повече от най-високите резултати в постсъветската история на Русия, демонстрират формалните данни след преброяването на съвсем всички гласове. Избирателната интензивност е била над 77 на 100, което също е най-голям % в постсъветска Русия.

" Това е най-красноречивото удостоверение на равнището на поддръжката на популацията на страната за неговия президент и консолидацията му към него ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред публицисти.

Белият дом сподели, че изборите в Русия " явно не са нито свободни, нито почтени ", защото Путин е вкарал в пандиза своите съперници и е попречил на други да се кандидатират против него. " Ние изрично не сме съгласни с тази оценка от Съединените щати ", уточни Песков.

" Подобни оценки са предстоящи и предвидими, като се има поради, че в действителност Съединените щати са страна, надълбоко въвлечена във войната в Украйна. Това е страна, която на процедура е във война с нас “, добави той.

" Това не е мнение, което сме подготвени да изслушаме и което даже да е значимо за нас ", сподели Песков.

Говорителят на съветския президент съобщи, че в случай че Западът желае да приказва за нелегитимността на съветските избори, значи, че загатва, че 87% от гласовете, подадени за Путин, са нелегитимни, нещо, което съгласно Песков е „ неуместно “. " Това е неуместно ", сподели Песков.

Запитан за апелите на някои съветски опозиционни деятели да разгласят изборите в Русия за нелегитимни, Песков съобщи, че хора като вдовицата на Алексей Навални, Юлия Навална, са изгубили връзка с Русия.

 

" Има доста хора, които са изцяло откъснати от родината си. Юлия Навална, която споменахте, от ден на ден се придвижва към този лагер от хора ", сподели Песков. Според него такива хора " губят корените си, връзките си с родината, губят схващане за родината си и престават да усещат пулса на своята страна ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР