Преимуществената част от господата на планетата си цицомани. Освен това

...
Преимуществената част от господата на планетата си цицомани. Освен това
Коментари Харесай

8 секс-пози за господата, които си падат по женски задни части

Преимуществената част от господата на планетата си цицомани. Освен това те са и по-лесно разпознаваеми. Достатъчно е против тях да има жена с обилен гръден панер и слюнката им се проточва до земята. Въпреки това мъжете, които са по-големи почитатели на дамските дупета, получават цялото развлечение на секса. Има толкоз доста позиции, които да карат една жена да се усеща фантастично, а господата дупемани са тези, които обират каймака.

1. Пеперуда
Пеперудата е сходна на обърнатата каубойка единствено че дамата не прави цялата работа. Докато яздите колегата си, дръжте краката си сгънати и ръцете на дивана, с цел да е по-лесно. Важното е тялото ви да е малко над неговото, с цел да може той да постави ръце на талията ви и да прониква все по-дълбоко за по-осезаем оргазъм.

2. Обърната каубойка
Седнете с тил към него, а за бонус точки го направете пред огледало. Така хем ще следи придвижването на гърдите ви, хем вие ще може да виждате неговата реакция.

3. Танц в скута
Накарайте го да седне на стол. Танцувайте с гениталиите си към главата на пениса му, дразнейки го колкото се може по-дълго. Галете члена му със задника си, а когато повече не може да търпи, ще връхлети във вас със силата на парен чук.

4. На стената
Облегнете се на стената с ръце, сгънете кръста напред и го накарайте да ви го подаде откъм гърба.

5. На две
Наведете се над леглото, тъй че гърдите ви да опират в чаршафите. Ако няма наоколо креват, и первазът на прозореца ще свърши работа.

6. Седнете на лицето му
Въпреки че не включва навлизане, това е идеална поза за мъжа, който си пада по дупета и за дамите, които обожават а ги задоволяват с език.

7. Задна прашка
Приказна опция за дупеманите. Ако обичате да бъдете доминирани от колегата си и от по-грубото навлизане, това е единствено за вас.

8. Вилица
Легнете по стомах и го накарайте да се настани сред затворените ви крайници. Много мъже обичат тази позиция, тъй като тя е суперстегната и те виждат и усещат задника ви в цялата му светлина.

Източник; Флагман.бг

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР