Прехвалената като лична ясновидка на Берлускони бе първата звезда, която

...
Прехвалената като лична ясновидка на Берлускони бе първата звезда, която
Коментари Харесай

Ясновидката на Берлускони заора дъното в „Черешката”: Нито е гледачка, нито готвачка, нито е домакиня!

Прехвалената като персонална ясновидка на Берлускони бе първата звезда, която готви за компанията тази седмица. Тя се показа като Теодора от Милано и цъфна на летището в София напряко от Италия да участва  в кулинарното шоу. Целия й багаж бе препълнен с италиански артикули все едно не знае, че и у нас се продават чери домати, цвекло, моркови и всякакви зелении. И макар, че даде поръчка за меню като за Оскари по този начин се изложи, че феновете усетиха представянето й в кухнята като насмешка с тях.

Стефанова сервира 3 салати като нито едната от тях не подготви сама. Беше си повикала две помощници, а тя даже не си изцапа ръцете на направи нещо. Стоеше в профил и ги командореше. Дори българската баница, с която се фукаше не й се получи, а ризотото й бе цялостен неуспех. Да не загатваме десерта от тиква, който подслади с цялостен буркан мед и задоволително захар, който чак загорча от наслада.

Иначе за салатите не направи дресинг, а напряко цапна на масата бутилка с олио и зехтин, всеки самичък да си овкуси предястието, дори нямаше оливерник, а цяла вечер шишетата стояха на трапезата.

Зрителите я дефинираха като цялостно куку, не спря да приказва цяла вечер и да ги занимава с нелепости и разясняват: „ Не стига, че не сготви нищо, чашите цяла вечер стояха празни, тя беше най-неадекватният участник до в този момент! По-голямо дъно не бяхме виждали ”, написа потресената аудитория.

Автор:Фейсбук

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР