Преходът в България е разход и се въртим, циркулираме, не

...
Преходът в България е разход и се въртим, циркулираме, не
Коментари Харесай

Светослав Витков: Преходът в България е разход и се въртим, не правим нищо

Преходът в България е разход и се въртим, циркулираме, не вършим нищо повече. Това сподели музикантът Светослав Витков в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “.  

Според него разделяне на обществото няма, тъй като няма общество. " В България има териториални групи. Бунтът значи да можеш да отстоиш това, което живееш и в което в вярваш. Все повече разбирам, че биенето на тъпаните и гръмкото крещене не води до огромни резултати “, сподели Светослав Витков. 

Демокрацията в България е обща безнаказаност, счита той.  

Той описа за идния общ концерт на " Хиподил “, " Контрол “, " Ревю “ и " Нова генерация “ " Сега или в никакъв случай “. Билетите към този момент са в продажба, а концертът ще е в " Арена Армеец “.  

Организацията и подготовките са сложни, призна той. " Винаги има напрежение и е доста мъчно да балансираш. Повечето от хората на изкуството са егоцентрици и нямате визия каква е компликацията да се провежда такова събитие. Този концерт в действителност ще е незабравим, тъй като такива събития не могат да се случват всяка година. Това събитие ще бъде българското музикално събитие на 2023 година “, счита Светльо Витков. 

По думите му музиката и на четирите групи се оказва значима за образуването на музикалната просвета през годините. " Това са песните и бандите, които съумяха да вкарат свежото, новото в българската просвета, захласната от псевдоразбирачи “, счита той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР