Преходът от iOS към Android ще стане по-лесен с ново

...
Преходът от iOS към Android ще стане по-лесен с ново
Коментари Харесай

Google улеснява миграцията от iOS към Android


Преходът от iOS към Android ще стане по-лесен с ново приложение на Гугъл
(снимка: CC0 Public Domain)

Гугъл създава ново приложение за iOS, наречено Switch to Android, което ще разреши на потребителите да трансферират приложения и данни от iPhone към мобилни устройства под ръководство на Android.

В момента, при мигриране към Android потребителите на iOS могат да архивират контакти, събития в календара и фотоси в облачното вместилище Гугъл Drive. След това, когато същият акаунт в Гугъл се добави към ново устройство с Android, достъпът до наличието става посредством съответните приложения.

Но Гугъл ще се опита да улесни миграцията от iOS към Android с ново приложение, излиза наяве от обява в. Намерени са нови редове код в Data Restore Tool версия 1.0.382048734 с връзка към основано от Гугъл приложение, наречено Switch to Android for iOS:

Публикацията удостоверява също, че ще разреши прекачване на към този момент конфигурирани приложения. Това излиза наяве от следния текст: „ За да прехвърлите приложения, SMS-съобщения и контакти, въведете паролата на iTunes ”.

Засега няма информация по кое време Гугъл ще пусне на пазара новото приложение. Несъмнено то ще улесни доста потребителите, които платформа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР