Преходът към облака подпомага растежа на българска компанияПри Cloud хостинга

...
Преходът към облака подпомага растежа на българска компанияПри Cloud хостинга
Коментари Харесай

Cloud технологиите в помощ на големия бизнес

Преходът към облака подкрепя растежа на българска компания

При Cloud хостинга бизнесът има цялостен надзор над изразходваните запаси, повече еластичност и повече сигурност за своята информация (източник: ICN.Bg)

Все повече бизнеси през актуалната година ще залагат на интернет като най-хубавото средство за постигане до повече клиенти, продажби и спестени разноски. Дори да продават физически артикули и артикули, доста компании осъзнават капацитета на това да разполагат със съществено онлайн наличие.

В случая на „ Велосипед “ ООД верният избор на сътрудник и Cloud услуга имат решаваща роля за сполучливото развиване на компанията.

Повече за „ Велосипед “ ООД и велосипедите Cross

Зад тези имена стои най-успешният български и един от най-уважаваните европейски производители на колела и съставни елементи за тях. А продуктите от марката Cross, създавани от компанията, са измежду най-популярните от своя клас във всички страни, където марката участва.

Всяка година заводът създава близо 250 000 велосипеда, а по-голямата част от продукцията се осъществя в страни от Западна и Централна Европа. За феновете на колела „ Cross “ е синоним на „ високо качество “, „ неповторим дизайн “ и „ иновация “. „ Велосипед “ ООД продава своята продукция и онлайн на своя уебсайт velosiped.bg.

Казусът пред бизнеса

Успехът на компанията дава опция за напредък и увеличение на производството. А по-големият брой запитвания и поръчки постановат потребността от потребление на повече запаси, в това число и такива за развиване на бизнеса в онлайн пространството. Използваната досега уеб хостинг услуга има своите предели, а екипът на „ Велосипед “ ООД осъзнава потребността от повече запаси и еластичност, които да отговорят на растящите потребности на бизнеса.

През 2017 година „ Велосипед “ ООД се обръща към своя хостинг сътрудник ICN.Bg в търсене на подобаващото решение, което ще отговори на потребностите на компанията. Към бизнеса към този момент идват повече запитвания, а визитите и поръчките на уеб страницата нарастват. Значително се усилва и размерът на електронната преписка, която компанията води. Задачата на ICN.Bg е да предложи най-работещото и несъмнено решение, което да обезпечи подобаваща онлайн среда за своя клиент.

Cloud: Най-подходящото решение

За „ Велосипед “ ООД най-подходящата услуга се оказва Cloud хостингът. При него бизнесът има цялостен надзор над изразходваните запаси, повече еластичност и повече сигурност за своята информация. Услугата би предоставила задоволително сървърна мощност, която да поеме натоварването на уеб страницата, електронния магазин и мейл кореспонденцията на компанията.

За да избере точните параметри на Cloud услугата си, „ Велосипед “ ООД се поучава с екипа на ICN.Bg във връзка с оптималните запаси като оперативна памет, процесор и дисково пространство, които да употребява.

„ Гъвкавостта е едно от главните преимущества на Cloud. Ако бизнесът ви се развива, то дружно с това можете да увеличавате и употребяваните хостинг запаси. Партньорите ни от „ Велосипед “ ООД имаха потребност точно от подобен вид услуга. При нея уеб плановете им се употребяват и с по-високо равнище на отбрана, повече експедитивност, сдържаност на данните и оптимизация на разноските, защото се употребяват тъкмо толкоз запаси, колкото клиентът има потребност във всеки един миг “, описа Юлиян Бориславов, ICN.Bg

Допълнителни изгоди от прекосяването към Cloud

Тъй като услугата Cloud е нова за компанията, екипът има потребност от подпомагане за администрацията и мониторинг на работата на приложенията. ICN.Bg предлага и предлага спомагателната услуга „ Системна администрация “, с която при всеки зародил проблем хостинг доставчикът оказва подпомагане, дава спомагателни статистики и известява своя клиент за евентуални проблеми преди тяхното пораждане.

За всички останали проблеми и въпроси, ICN.Bg също е отсреща. Освен Cloud услугата, „ Велосипед “ ООД употребява и домейн имена, SSL документ и споделен хостинг проект за своите онлайн планове от същия хостинг сътрудник.

ICN.Bg първа пуска Cloud на българския пазар още през 2011 година С това бизнеси от всевъзможен мащаб получиха достъп до гъвкава и мощна услуга, която им разрешава да усъвършенстват своите разноски и да се възползват от оптимални запаси за активността си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР