Преговорите за ротацията са в ход, играта на нерви между

...
Преговорите за ротацията са в ход, играта на нерви между
Коментари Харесай

Васил Иванов-Лучано: Без значение е дали ще съм министър или не, важното е човек да намери себе си

Преговорите за ротацията са в ход, играта на нерви сред ПП-ДБ и ГЕРБ е в разгара си, а на този декор в интернет към този момент се тестват разновидности за нови министри. В " Срещу течението " Евгений Генчев беседва с Васил Иванов-Лучано, чието име се завъртя като алтернатива за състезателен министър.

Лучано сподели, че никой не е водил диалози с него за министерския пост. „ По-добър съм от всички ", по този начин разяснява той тематиката за какво името му е споменавано като опция за състезателен министър.

„ Без значение е дали ще съм министър или не, значимото е човек да откри себе си ", добави той.

По негови думи Красен Кралев е единственият министър, който „ свърши някаква работа след мен ". Лучано е на мнение, че Димитър Илиев не е подобаващ за министерското кресло.

„ Ако ГЕРБ реши да избере мен за министър, би било добре за ГЕРБ ", съобщи Лучано.

Бившият министър сподели, че политиката е спорт и спортът е политика. Той съобщи, че в актуалната политическа обстановка е по-добре да се отиде на избори. „ Ако няма Движение за права и свободи, няма да има страна. Ако Делян Пеевски го няма, сега няма да има страна. Той е интелигентен и рационален човек ", сподели Лучано. Васил Иванов акцентира, че той е назначил майката на Пеевски Ирена Кръстева за началник на тотото, тъй като не е имало кой различен. Той акцентира, че Кръстева е била добър управител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР