Преговорите за провеждането на елиминаторен двубой на IBF в тежка

...
Преговорите за провеждането на елиминаторен двубой на IBF в тежка
Коментари Харесай

Джарел Милър се дърпа от бой с Кубрат в България

 Кубрат Пулев и Джарел Милър се изправят един против различен на 1 септември в София  Кубрат Пулев: България стряска съперниците, не желаят да идват тук
Преговорите за провеждането на елиминаторен дуел на IBF в тежка категория между звездата ни в профибокса Кубрат Пулев и американеца Джарел Милър не престават с цялостна мощ, само че местоположението още веднъж се оказа проблем.

Въпреки че Милър желае непременно тази среща, неговият промоутър Дмитрий Салита съобщи, че клиентът му няма желание да пътува до България, с цел да се изправи против Пулев. Салита даже загатна за провеждането на дуела в Съединени американски щати.

" Джарел е мощно заинтригуван от дуел с Пулев, само че не и в София. В момента сме в развой на договаряния и ще забележим какво ще се случи. Това, което знаем е, че има опция срещата да се организира в Съединени американски щати. Мисля, че има опция за това, само че несъмнено би трябвало да го обсъдим ", съобщи промоутърът пред boxingscene.com.

" Джарел желае да взе участие в огромни борби. Той желае да се изправи против най-хубавите боксьори в света. Имахме диалози и за дуел на Джарел с Антъни Джошуа, когато се очакваше той да дебютира пред американските почитатели. Това е нещо, което Джарел и Еди Хърн разискаха незабавно след последната му победа. Както обаче постоянно виждаме, нещата в бокса се трансформират непрекъснато ", добави Салита.

Представителят на IBF пък, Джанет Салазар, съобщи, че организацията чака екипите на Кобрата и Милър да се договорят за провеждането на срещата или ще последва напредване към идващия кандидат в ранглистата.

" Ако Милър реши да се отдръпна от дуела, ще насочим вниманието си към идващия свободен кандидат в ранглистата. Той разполага с 15 дни от момента, в който получи контракта за провеждането на срещата. Търга се организира на 25-ти юни, а контракта му беше изпратен на 26-ти, тъй че към момента се намираме в този 15-дневен период ", сподели Салазар.

Победителят от възможна среща сред Кобрата и Джарел Милър ще се изправи против английската суперзвезда Антъни Джошуа, който с изключение на купата на IBF има и тези на IBO, WBA и WBO.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР