Преговорите за потенциална среща между шампиона на IBF, IBO и

...
Преговорите за потенциална среща между шампиона на IBF, IBO и
Коментари Харесай

Еди Хърн: Джоузеф Паркър няма как да получи 35%

Преговорите за евентуална среща сред първенеца на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) и този на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) не престават да боксуват.

Промоутърът на Джошуа Еди Хърн съобщи, че няма по какъв начин да даде на Паркър 35% от приходите, които новозеландеца желае да получи, с цел да се бие с английската суперзвезда.

Паркър и неговият промоутър Дейвид Хигинс понижиха доста своите първични претенции за разделяне на приходите до 65:35 в интерес на Джошуа, откакто започнаха с искане от 50:50, а по-късно смъкнаха и до 60:40. Паркър и неговият екип обаче изрично отхвърлят да злязат под 35%.

"Ако Джоузеф Паркър се съгласи да се бие с Джошуа, това ще му донесе доста пари. Евентуална победа ще му проработи осемцифрена сума. Това е пет пъти повече, от колкото той в миналото е печелил. Ако той в действителност счита, че може да нокаутира Антъни, тогава би трябвало одобри борбата. Това, което ние сме склонни да дадем не е малко, само че никога те няма да получат 35% ", съобщи Еди Хърн.

Преговорите за тази борба се проточват прекомерно дълго и няма да е изненада, в случай че в последна сметка пропаднат, само че това на този стадий е малко евентуално.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР