Преговорите за очаквания с голямо нетърпение от боксовите фенове мач

...
Преговорите за очаквания с голямо нетърпение от боксовите фенове мач
Коментари Харесай

От лагера на Джошуа са готови да продължат преговорите с Фюри

Преговорите за упования с огромно неспокойствие от боксовите почитатели мач в тежка категория сред британците Тайсън Фюри и Антъни Джошуа вървят към неуспех, оповестява " Скай спортс ".

Еди Хърн, сътрудник на Джошуа, не има вяра, че дуел сред двамата ще бъде доказан, или най-малко не за плануваната дата на 3 декември, само че мениджърът е безапелационен, че  е отворен за последващи диалози.
 Уорън: Тайсън Фюри е доста, доста отчаян от мълчанието на Джошуа Уорън: Тайсън Фюри е доста, доста отчаян от мълчанието на Джошуа
" Що се отнася до нас, дуелът няма да се състои. Ще бъдем щастливи, в случай че договарянията продължат, само че ни споделиха, че сме пропуснали крайния период, което е напълно друга история. Пратихме назад окончателния вид за контракт, те направиха своите забележки по него, само че по-късно самият Фюри разгласи, че мач няма да има ", разяснява Хърн.   
 
 " Те ни сложиха наложителни условия и дата, която мислеха, че няма да приемем. Но ние се съгласихме. Бяхме подготвени за среща. Получихме краен период до понеделник, а по-късно и до сряда, когато им върнахме контракта с нашите забележки, само че тогава ни споделиха, че срещата се анулира. Оставаме отворени за диалози. Но няма да играем игрички с човек, който обществено наскърбява Антъни, споделя, че всичко е завършило, а по-късно го приканва да подпише контракт. Да се бие с който желае, а ние ще занимаваме с нашите си каузи. След това ще забележим какво ще стане ", сподели още той.
 Фюри разяснява желанието на Усик да помогне на Джошуа в подготовката му за борбата с Циганския крал Фюри разяснява желанието на Усик да помогне на Джошуа в подготовката му за борбата с Циганския крал
Фюри в последния си дуел нокаутира Дилиан Уайт в шестия рунд на 24 април в Лондон и отбрани шампионския си пояс във версия Световен боксов съвет (WBC).

Джошуа пък загуби с 1:2 съдийски гласа против украинеца Александър Усик на 20 август в Джида (Саудитска Арабия) в дуел за коланите на Световната боксова асоциация (WBA Super), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР