Преговорите за нов кабинет са на финалната права. Коалиционното споразумение

...
Преговорите за нов кабинет са на финалната права. Коалиционното споразумение
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет: Очаква се подписване на коалиционното споразумение

Преговорите за нов кабинет са на финалната права. Коалиционното съглашение към този момент е готово, само че към момента не е подписано. Очаква се това да се случи на следващия ден след съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

„ Надяваме се живот и здраве да имаме съглашение на следващия ден до края на деня “, съобщи Асен Василев – съпредседател на „ Продължаваме промяната “.

„ Ние ще се координираме от тук нататък доста тясно, с цел да имаме едно работещо държавно управление “, означи и Кирил Петков.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Подписи се чакат най-рано на следващия ден до края на деня. Но не и преди плануваното от соцлидерката в оставка съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия за 13 ч. Днес Нинова изиска да се уточнят обществените закони.

„ Имахме забележки по законодателната стратегия в обществената сфера, само че всичко е решено “, посочи тя.

„ Относно „ Демократична България “ и трите партии са решили да поддържат съглашението и състава и структурата на Министерския съвет “, означи Христо Иванов.

Пред bTV номинираният за министър председател изясни мега министерството на Асен Василев. „ Министерството на финансите ще отговоря и за контрола върху еврофондовете. Реално тези две функционалности е доста разумно да бъдат дружно, тъй като и в двата случаи това са обществени финанси “, изясни Кирил Петков.

Служебният министър председател Стефан Янев призна, че е поканен за боен министър. А Бойко Рашков - че не е. По всичко наподобява, че новата коалиция ще отиде при президента със лист с имена на министри.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР