Преговорите за мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за

...
Преговорите за мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за
Коментари Харесай

Преговорите между Кубрат и Джошуа са зациклили яко

Преговорите за мач сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за мач за международната купа по бокс в тежка категория на Международната боксова федерация за момента удрят на камък. Антъни Джошуа и промоутърът му Еди Хърн държат непременно борбата с Кобрата да се организира на тяхна територия - в Лондон.

Според източници от двата щаба, Пулев упорства за безпристрастен терен, като приоритет за него и екипа му остава Истанбул, предава bTV.. Според правилника на английската професионална боксова асоциация, всяка среща от сходен сан на територията на Острова, наложително се обслужва от британски съдии. Малко прочут факт, който обаче трансформира Англия в най-неблагоприятното за Кобрата място.Датата на дуела към този момент също води до разнобой. Джошуа избира да се боксира на 30-и май, Пулев не е склонен, тъй като тъкмо тогава има друго и събитие със международна значителност в спорта - финалът в Шампионската лига по футбол, който ще се играе в Истанбул.
В същото време, именитият промоутър Боб Аръм, който съставлява Кубрат, е уверен, че българинът ще нокаутира Джошуа и до една година ще се изправи в съединителен мач за всички пояси в тежка категория против различен негов клиент - Тайсън Фюри. Американецът е безапелационен, че на 22 февруари Фюри ще отнеме от Дионтей Уайлдър купата на Световния боксов съвет, след което ще срещне точно Кобрата.Джошуа и Пулев имат период до 14 февруари да приключат сполучливо договарянията. Ако това не се случи, IBF евентуално ще провежда скришен търг за уредник на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР