Преговорите за кабинет протичат при един професионален конструктивен дух. Чувства

...
Преговорите за кабинет протичат при един професионален конструктивен дух. Чувства
Коментари Харесай

Димитър Данчев, БСП: Чувства се ентусиазъм и желание за промяна в преговорите за кабинет

Преговорите за кабинет протичат при един професионален градивен дух. Чувства се възторг и предпочитание за смяна. Това разяснява Димитър Данчев - член на Народно събрание на Българска социалистическа партия в " Още от деня ".

„ Българите отредиха на Българска социалистическа партия да е единствената лява партия в 47-то Народно заседание и за това ние подхождаме извънредно отговорно към тези диалози. Българска социалистическа партия отстоява левите хрумвания и прави оферти, с които да отбрани обществените ползи на българските жители “, добави той.

Данчев показа, че е споделил на Кирил Петков - Българска социалистическа партия поставя на масата левите политики и чака от неговата партия да показват десните принадлежности, с които те да бъдат осъществени.

„ Търсим в договарянията здрава основа, която да откри единението към тези цели и цели, които имат значение за българските жители. Ние имаме нашите червени линии, оттатък, които не бихме отстъпили като лява социалистическа партия “, съобщи Данчев.

„ Българска социалистическа партия направи своето предложение за ограничения свързани с високата цена на електрическата енергия на бизнеса. Част от ограниченията са краткосрочни и би трябвало да бъдат признати неотложно, за облекчение тежестта за дребните и междинни предприятия, както и за най-бедните хора от нашето население “, разяснява той.

Предложението на Българска социалистическа партия е отстъпка от цената на електрическата енергия за първите 200 мВт часа и да бъде понижен налога върху добавена стойност за крайните консуматори на електрическа енергия от 20% на 9%.

Данчев показа, че за една част от ограниченията Българска социалистическа партия са получили поддръжка, а другите предстоят да бъдат дискутирани.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР