Преговорите за изявата на Цвети не продължават дълго и тя

...
Преговорите за изявата на Цвети не продължават дълго и тя
Коментари Харесай

Ново: Цвети Стоянова Скочи Отново През Прозореца! Този Път Е Заради Певеца Константин!

Преговорите за изявата на Цвети не не престават дълго и тя склонява да взе участие в плана. Не се чумери и на концепцията на Коцето и режисьора да застане пред отворения прозорец, намеквайки, че още веднъж ще полети. В края на видеото самият Константин открива, че Стоянова я няма, а завесите се веят край зейналия прозорец, написа " България през днешния ден ".

Самата тя признава, че постоянно се връща все още на рухването и не желае да го не помни. " Странното е, че от време на време сама се напомням преднамерено. Опитвам се да си спомня всичко в елементи. Доста постоянно ме натъжава и рева, само че по-късно се усещам по-силна и се напомням през какво съм предходна и от какви неща в този момент се тормозя. Помня момента, в който си затворих очите и повече в никакъв случай не ги отворих. Знам какво ме избави! Виждала съм го, изпитвала съм го, по-късно то ми беше затвърдено. Освен Господ, това е моята майка ", разяснява гимнастичката. Специално присъединяване в песента има и Цветан Недялков от " Ку-ку бенд ", който изсвирва трагични акомпанименти на китарата си.

Покрай еуфорията за " 107 дни " фолкаджията направи и публично самопризнание на нещо, което всички чакаха - той е навън от музикална компания " Пайнер ". " Факт е, че към този момент не съм в редиците на " Пайнер ". Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с доста турнета, страсти и приятни мемоари ", удостовери изпълнителят. " Смятам, че към този момент съм задоволително квалифициран, имам много опит и има какво да дам на младото потомство. Има безпределно надарени младежи. Сега е моментът да разглася новата продуцентска компания, която направих - " Фирмата ", показа той. " Имаме кастинг, който към този момент е реалност. Може да се види в моите обществени мрежи ", разгласи Константин. Певецът разяснява, че брачната половинка му го е подкрепила за решението му да сътвори продуцентска компания.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР