Преговорите за финализиране на битката за обединение на титлите между

...
Преговорите за финализиране на битката за обединение на титлите между
Коментари Харесай

Джошуа отговори на Паркър и обяви какво ще коства боят


Преговорите за завършване на борбата за обединяване на купите сред първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) и първенеца на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 28 КО) не престават.

Британецът има вяра, че борба в последна сметка ще има, само че когато Паркър занижи настояванията си от 35 %. Първоначални договарянията започнаха за делба 50/50, по-късно стигнаха до 60/40 в интерес на Джошуа и в този момент всичко застина на 65/35, като екипът на Паркър отхвърлят да слязат по-ниско.

"Би било ужасно да бяхме завършили постоянно, само че и това ще стане в бъдеще, когато те възвърнат чувството си. Това, което оферират е нищо. А това, което ние предлагаме е 10 пъти повече от това, което те могат да завоюват ", съобщи самонадеяно Джошуа.

Джошуа за последно бе на кръга през октомври, когато завоюва посредством механически нокаут в 10-ия рунд борбата си със наложителния кандидат на IBF Карлос Такам. Паркър пък за последно бе в деяние през септември, когато пътува до Манчестър, с цел да завоюва 12-рундова борба посредством съдийско решение против наложителния кандидат на WBO Хюи Фюри.

Джошуа също по този начин съобщи, че стартира да се ядосва от глупавите приказки и насмешки от страна на Паркър и неговия екип.

Преди няколко седмици Паркър и неговият промоутър организираха конференция в Нова Зеландия, с цел да обяснят, че Джошуа има "стъклена брадичка " и даже показаха видео, с цел да поддържат това изказване.

"Мисля, че това не е хубаво. Не почитам сходна постъпка и нямам време за нея. Във Формула 1, в тениса, в голфа, хората са доста елегантни, почитат своите съперници. След това се появяват хора като Джоузеф Паркър, които вършат конференция, в която приказват единствено за мен и това какво съставлявам съгласно тях. Това е тъпо ", съобщи Джошуа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР