Преговорите за двубой между звездата ни в профибокса Кубрат Пулев

...
Преговорите за двубой между звездата ни в профибокса Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Джарел Милър отказа да се бие с Кубрат Пулев

 Кубрат: Не им отърва, тъй като в България шансът да изгубят е доста огромен  Джарел Милър се дърпа от пердах с Кубрат в България
Преговорите за дуел сред звездата ни в профибокса Кубрат Пулев и Джарел Милър пропаднаха. Причината е, че американският боксьор не желае да се боксира в България, разгласи промотърът му Дмитрий Салита.

Международната боксова федерация (IBF) насрочи търг за елиминационен мач сред Пулев и Милър, който да излъчи наложителен кандидат за международната купа на Антъни Джошуа.

Търгът беше извоюван от българския боксьор и промотърската компания Epic Sports, в която съсобственик е различен българин - Ивайло Гоцев. Те предложиха 2.11 милиона $, с цел да придобият правото да дефинират изискванията на дуела.

Припомняме, че желанието на Кобрата и Epic Sports беше мачът да е през септември в София. Международната боксова федерация даде на Милър и екипа му период от 15 дни да разгласят дали одобряват или отхвърлят дуела.

" Опитахме се да създадем мача в Съединени американски щати, или най-малко на някое неутрално място, само че не можахме да се договорим. Джарел желае да се удрям с най-хубавите в света, а Пулев е доста добър боксьор. Обмисляхме този мач, само че просто местоположението не ни устройва ", сподели Салита пред " Скай спортс ".

Милър е вторият противник, който се отхвърля от мач с Пулев. IBF в началото насрочи дуел сред българина и британеца Дилиън Уайт. Тогава още веднъж имаше наддаване, което беше извоювано от Epic Sports с оферта от 1.5 млн. $.

Следващият вид за противник на Пулев е Хюи Фюри. 23-годишният британец, който е братовчед на някогашния международен първенец Тайсън Фюри, заема петото място в ранглистата на IBF.

Фюри има 21 победи в 22 мача на професионалния кръг. Единствената му загуба пристигна против Джоузеф в дуел за международната купа на WBO. Оттогава британецът има една среща - победа с механически нокаут в петия рунд против сънародника си Сам Секстън на 12 май.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР