Преговорите в Брюксел за решаване на проблема с мигрантите са

...
Преговорите в Брюксел за решаване на проблема с мигрантите са
Коментари Харесай

Борисов: Казах на колегите да учат и четат повече

Преговорите в Брюксел за решение на казуса с мигрантите са били продължителни и тежки, показа министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в европейската столица.

" Единственото, което ме интересува, са правата на българския народ. Помня какво беше в Харманли - всичко гореше и всичко беше в кръв - аз бях там. Първо желая да защитя правата на българския народ, спазвайки всички европейски наставления. Ние би трябвало да помогнем на тези, които бягат от война, само че за избран интервал от време. Ние не желаеме и нямаме потребност от стопански мигранти. Да отиват там където ги желаят.

Разочарован съм от метода, по който се случват нещата.

От известно време насам, препоръките, всичко, което е правено от тези органи, се затваря. Започваме от а до я да предлагаме и да пишем нови работи. На процедура приехме документ, който сме предложили доста от дълго време. Аз в това отношение съм удовлетворен. Не знам за какво, при неналичието на рецесия, с подобен драматизъм да се приема и да се стои до 6 сутринта.

Подразни ме, че всички приказват единствено за Италия, Испания и Гърция, тъй като България си е свършила работата. Вярно, дават ни за образец, само че им споделих на сътрудниците да учат повече география и да четат, с цел да знаят, че сме граница с Турция.

Вие нямаше да ме питате за съглашението нощес, а за вота. Ако беше минал вота нямаше да сме тук. Така започнахме европредседателството и по този начин желаеха да го завършат. Много им е погрешно, че всички регистрираха, че даже организационно, което най ме е тормозило, се справихме съвършено.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР