Преговорите са живи. Това заяви пред БиТиВи лидерът на БСП

...
Преговорите са живи. Това заяви пред БиТиВи лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Мандалото хлопна за ИТН, това не е курс по психотерапия на Аз-а

Преговорите са живи . Това съобщи пред БиТиВи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди тазвечершния съдружен съвет.

Ние в Българска социалистическа партия сме търпеливи и невъзмутими, посочи тя. Ние организираме договаряния за държавно управление на България, а не курсове по психотерапия на Аз-а, разяснява соцводачът за договарянията.
 Слави Трифонов още веднъж през ФБ: Христо Иванов няма възприятие за позор
Слави Трифонов още веднъж през ФБ: Христо Иванов няма възприятие за позор

Явно такива като Христо Иванов не се тормозят да бъдат лицемерни

Тя показа предложенията на Има Такъв Народ за управническата стратегия и отхвърли изказванията на Слави Трифонов, че не са им одобрявани техни оферти. Статуквото ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане се изплашиха, че нещата потеглят, счита Нинова и заподозря, че те са повлияли на хората на Слави Трифонов.

Мандалото хлопна за Има Такъв Народ, договаряния с Има Такъв Народ няма да водим , изясни водачът на алените. Имало смисъл да се водят договаряния за управническата стратегия. Тя е удовлетворена от присъединяване на Българска социалистическа партия във властта. Нинова е впечатлена от симбиозата сред президента Румен Радев, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

В сряда щяло да стане ясно дали ще бъде препоръчан кабинет. От Бойко Рашков се страхувало задкулисието, по мнението й. Политическа партия са упорствали Асен Василев да е министър председател. Други имена не са обсъждани. За записа на Демократична България тя сподели, че това което са споделили на съвещанието на ПГ не е обсъждано в съдружен формат.
 Българска социалистическа партия: За следващ път Има Такъв Народ дърпат шалтера
Българска социалистическа партия: За следващ път Има Такъв Народ дърпат шалтера

За четвърти път Трифонов проваля опита България да бъде ръководена без ГЕРБ и Движение за права и свободи

Нямам какво повече да кажа на Слави Трифонов, посочи още водачът на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова желае президентът да каже желае ли Българска социалистическа партия да върне мандата или да го задържи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР