Преговорите между Рома и Манчестър Юнайтед за трансфера на Крис

...
Преговорите между Рома и Манчестър Юнайтед за трансфера на Крис
Коментари Харесай

Най-накрая: Рома и Ман Юнайтед се разбраха за Смолинг

Преговорите сред Рома и Манчестър Юнайтед за прехвърлянето на Крис Смолинг наподобява към този момент са завършили сполучливо, оповестява Sportitalia. 30-годишният защитник е чартърен на " Олимпико " и " Вълците " имат предпочитание да го задържат в редиците си за непрекъснато. Досега обаче договарянията с " Червените дяволи " вървяха мъчно и двете страни не можеха да реализират единодушие. Последните информации обаче настояват, че италианците и англичаните най-сетне са си стиснали ръцете и са постигнали договорка за прехвърлянето.

Те са се разбрали за в началото удължение на наема на Смолинг за още един сезон, като Рома ще заплати 3 милиона евро на Юнайтед в този момент. След това пък " Вълците " ще са задължени да изплатят правата на англичанина през идващото лято против още 17 милиона евро, които ще платят на разсрочени вноски в границите на три години.

Тази договорка е добра за Рома, защото няма да натовари прекалено много бюджета на клуба в сегашния миг. Както е известно, " Вълците " изпитват съществени финансови усложнения.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР