Преговорите между Лионел Меси и Пари Сен Жермен продължават да

...
Преговорите между Лионел Меси и Пари Сен Жермен продължават да
Коментари Харесай

Меси поставил условие на Барселона за потенциалното си завръщане

Преговорите сред Лионел Меси и Пари Сен Жермен не престават да са в застой и все по-вероятен става разновидността именитият аржентинец да напусне френската столица след края на сезона. Междувременно в Барселона потъркват ръце предостатъчно и вършат всичко допустимо, с цел да си върнат един от най-хубавите играчи, които са имали през сегашния век, а и като цяло в историята на клуба.

Освен огромният авторитет и сантименталната стойност, която Меси ще донесе на каталунците, това е и страхотна опция за испанския тим от финансова позиция. “Блаугранас ” имаха страхотни разноски около пандемията ot COVID-19, както и натрупаха съществени отговорности към разнообразни институции и лица.

От Cadena SER обаче предават, че Лионел Меси ще изиска от борда на шефовете на Барселона Жоан Лапорта да се извини на футболиста на Росарио по тази причина, че го изгони, откакто преди този момент даде обещание, че ще го задържи.

Досега президентът е имал контакт единствено с бащата на Меси - Хорхе Меси, и то еднократно в границите на 40-минутен диалог. Разривът към момента е налице сред двете страни заради аргументи, които са обществено известни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР