Преговорите между Киев и Москва се очаква да започнат рано

...
Преговорите между Киев и Москва се очаква да започнат рано
Коментари Харесай

В очакване на преговори: Руските войски са намалили темповете на настъпление

Преговорите сред Киев и Москва се чака да стартират рано тази заран, сочат данни на " Украинска истина " и съветската организация ТАСС, съобщи ДПА.

Планираше се договарянията да стартират в неделя. 

Агенция ТАСС цитира източник, поискал да резервира анонимност, който споделя, че срещата ще се състои сутринта, а повода за това е обвързвана с логистиката на украинската делегация.



ДПА показва, че съветската делегация към този момент е потеглила от беларуската столица Минск и пътува към украинско-беларуската граница, покрай р. Припят., където се чака да се състоят договарянията. 

Украйна се съгласи да стартира договаряния за мир с Русия в неделя.

Не имам вяра в следствие от тази среща, само че дано да опитаме , сподели украинският президент Володимир Зеленски.

" Мястото за осъществяване на договарянията сред Русия и Украйна в Беларус е квалифицирано, чака се идването на делегациите ", заяви беларуското външно министерство в обществените мрежи, като разгласява фотография на дълга маса с съветски и украински флагове.

Анатолий Глаз - представител на външното министерство на Беларус, съобщи: " Преговорите ще стартират незабавно откакто всички делегации дойдат на мястото на срещата. "

Междувременно украинските управляващи оповестиха, че съветските войски са понижили темповете на нахлуване, до момента в който нападението на Москва против Украйна продължава към този момент пети ден.

" Руските окупатори понижиха темпото на настъплението , само че към момента се пробват да реализират триумф в някои региони ", съобщи генералният щаб на въоръжените сили
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР