Преговорите между и за трансфер на на “Джузепе Меаца са

...
Преговорите между и за трансфер на на “Джузепе Меаца са
Коментари Харесай

Интер напредва в преговорите с Аталанта за германски национал

Преговорите сред и за трансфер на на “Джузепе Меаца ” са се ускорили и вървят с бързо движение, съобщва “Скай Спорт Италия ”.

Идеята на “нерадзурите ” е да подсигурят левия си фланг, защото към момента липсва съглашение с за удължение на изтичащия му контракт. също по този начин е мощно мечтан и от, с който се схванал за контракт със заплата от 3,5 млн. евро на година. “Свраките ” обаче към момента не са предложили 35 млн. евро, на колкото прави оценка своя халф-бек. Италианският първенец също няма опция да извади тази сума още в този момент, заради което ще разчита на наем с алтернатива за откупуването на играча през лятото. Германският национал сега лекува травма в подколенното сухожилие на дясното си бедро и поради нейн рецидив не е играл от септември насам. Въпреки това е измежду най-ценните играчи на бергамаските през последните няколко години със своите 29 гола и 21 асистенции в 157 мача за клуба.

Inter are now in advanced talks with Atalanta for Robin Gosens. Negotiations progressing in order to complete the agreement immediately.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР