Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха. Отговорът на въпроса ще

...
Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха. Отговорът на въпроса ще
Коментари Харесай

Отново при пълно мълчание! Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха

„ Преговорите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ завършиха. Отговорът на въпроса ще има ли държавно управление ще стане явен на следващия ден в 12 часа, когато номинираната за министър-председател Мария Габриел се яви пред президента Румен Радев с досието с първия мандат.

Преговорите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ завършиха

Румен Радев връчи мандата на претендента за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел. Той напомни, че имат седем дни, в които да сформират държавно управление.

„ Поемам мандата от името на мандата от името на Политическа партия ГЕРБ с възприятие за отговорност “, съобщи Мария Габриел, по-рано през днешния ден, напомня SafeNews.

„ Чувство на отговорност за това, че България има потребност от непоклатимост въз основа на ясни правила, на ясна отговорност, и на равнопоставеност на тези, които решаваме ориста на България. Затова апелирам да споделим още няколко неща с Вас “, добави още тя.

Мария Габриел дойде ръка за ръка с Николай Денков, Кирил Петков и преговорният екип на ГЕРБ-СДС – Деница Сачева, Рая Назарян и Теменужка Петкова. Това може би е знак, че Политическа партия и ГЕРБ въпреки всичко ще се схванат, защото няма такова условие.

Връчването на мандата се забави извънредно доста. Близо 10 минути в залата не влезе никой.

„ Поемам с чуство за отговорност номинацията ми да бъда министър-председател. Поемам този мандат с чуство на отговорност, тъй като споделяме, че България има потребност от непоклатимост. Но тази непоклатимост би трябвало да въз основа на ясни правила, на гласност, бистрота, равнопоставеност “, съобщи Габриел пред публицистите.

Източник: Българска национална телевизия

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР