Преговорите между ГЕРБ и ПП/ДБ не са замразени, а приключиха.

...
Преговорите между ГЕРБ и ПП/ДБ не са замразени, а приключиха.
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Кабинет ГЕРБ-ПП/ДБ би бил нестабилен и вреден за държавата

Преговорите сред ГЕРБ и ПП/ДБ не са замразени, а завършиха. Такова държавно управление ще бъде несигурно и нездравословно за страната. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски в ефира на Нова телевизия.

Той прикани да хората да чуят, с цел да видят какви хора избират за народни представители. Тези хора с цената на всичко желаят да спасят главата на Борисов, а другите да си разпределят властта в страната, разясни депутатът.

По думите му, в случай че всичко е транспарантно, не би трябвало да има държавно управление . В тези диалози има доста притеснителни неща, добави той.

Свилеснки акцентира, че изказванията на Иван Гешев няма общо с  правителство на ГЕРБ с първия мандат. На нас сутринта ни се сподели едно, а на Има Такъв Народ след това се даде обещание друго, разясни той.

Според него бързането със законите за Наказателно-процесуален кодекс е обвързвано със спасяването на главата на Борисов. Когато пишеш закон за съответен човек се получава това, което виждаме сега, уточни националният представител.

Радев бави връчването на втория мандат, с цел да ръководи служебния кабинет, посочи Свиленски. Когато Българска социалистическа партия издигна Радев за президент, бяхме сигурни, че той ще промени политическия модел. Към днешна дата обаче би трябвало да си създадем сметка, дали това е било вярно, предвид на решенията които той взема, добави той.

Ако третия мандат стигне до нас ще подходим отговорно. България има потребност от постоянно държавно управление. Изборите обаче са по-вероятния път, сподели още Георги Свиленски.
 Нинова за кабинет Денков-Габриел: Коалиция, съединена от омерта и предпочитание за власт
Нинова за кабинет Денков-Габриел: Коалиция, съединена от омерта и предпочитание за власт

Не може да имаш морал на ротация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР