Преговорите, които вчера бяха размразени, продължават днес. По думите на

...
Преговорите, които вчера бяха размразени, продължават днес. По думите на
Коментари Харесай

Денков отрече да делят поравно министри с ГЕРБ, нямало да им дадат и МВР

Преговорите, които през вчерашния ден бяха размразени, не престават през днешния ден. По думите на Денков има прогрес, само че той е безапелационен, че няма да разисква пред медиите състав, " до момента в който всичко не бъде догорено ". 

Обсъждат се разнообразни имена и кое е най-подходящото за дадена позиция. В тази връзка " информацията, че Министерство на вътрешните работи ще бъде на ГЕРБ, не е вярна, няма такова нещо. Търсим човек, който да е специалист, експерт, не политическо лице, потвърдило се в работата си ", съобщи още Денков. 

Той удостовери обаче, че ГЕРБ са показали свои кандидатури за министри. " Обсъждаме с Мария Габриел. Това са кандидатури, които тя поставя на масата. Това, което се написа, че ще бъде 50 на 50 са някакви дизайни, които не подхождат на истината ", добави той. 

На въпрос дали Василев ще остане претендент за финансов министър Денков сподели, че той е " добър специалист " и че " няма никакви индикации да се осъществен апокалиптичните сюжети за бюджета ". 

" Аз и Мария Габриел ще бъде гаранти, че няма да има нарушавания ", добави Денков. 

Той добави и че търсят поддръжка от Движение за права и свободи във връзка с конституционната промяна, регулаторите, " само че няма диалози за поддръжка на кабинет ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР