Преговорите да мач между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър ще

...
Преговорите да мач между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър ще
Коментари Харесай

Преговорите за Джошуа - Уайлдър още не са в ход, но тръгват до дни

Преговорите да мач сред Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър ще стартират тази седмица, съгласно промоутъра Еди Хърн.

Планът на Антъни Джошуа е да прибави коланите на WBC и WBO към купите, които към този момент има, а Хърн се надява да уреди конфликт сред британеца и непобедения Уайлдър.

"Ще беседвам с представителите на Уайлдър по-късно тази седмица за първата стъпка към възможен мач с Антъни Джошуа ", съобщи извънредно Еди Хърн пред Sky Sports.

"Като при всички огромни мачове, не е елементарно, само че да се надяваме можем да намерим салдото сред действителността и фантазията, който да удовлетвори всички ", разяснява още Еди Хърн.

"Имах ползотворна среща с Ей Джей във вторник. Неговата цел е да опита да стане безспорен международен първенец към 2018-а, а за това би трябвало да мине през Паркър и Уайлдър ", добави Хърн.

Именно Антъни Джошуа е задачата и на Дионтей Уайлдър, и на Джоузеф Паркър.

източник: Gulliver/GettyImages

Уайлдър е изключително напорист и непрестанно разяснява, и провокира Джошуа в обществените мрежи.

"Казваш, че в случай че хората го желаят и ти го искаш. Е, хората желаят подобен мач, а ти? Имаш ли нещо за криене? ", обърна се Уайлдър към Джошуа в ново видео.

No more talking. No more excuses. #WilderJoshua #IWILLDethroneYou #TheRealestChampionInTheBusiness #BombZquad #Unification @anthony_joshua

A post shared by Deontay Wilder (@bronzebomber) on Nov 7, 2017 at 3:44pm PST

Джоузеф Паркър обаче желае същото: "Искам да се удрям с Антъни Джошуа. Той има два колана и желая да тествам брадичката му, да създадем огромно шоу. "

източник: Gulliver/GettyImages

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР