Преговорите бавно тръгват. Вече не сме в ледената епоха. Няма

...
Преговорите бавно тръгват. Вече не сме в ледената епоха. Няма
Коментари Харесай

Росен Костурков : Нямаме тяснопартийни сметки, целият запис го показва

" Преговорите постепенно потеглят. Вече не сме в ледената ера. Няма извънредно решение към днешна дата. До понеделник, когато би трябвало да върнем мандата, има доста време ", съобщи депутатът от " - " Росен Костурков, представен от през днешния ден.бг.

" Като приказваме за специалисти - тъкмо не трябва да си изтегля кандидатурата. е най-хубавият финансов министър, който страната сега би могла да има. За момента нямаме публични решения ", добави той.

Народният представител разяснява и изтеклите записи в общественото пространство.

" Записът е на работно съвещание на 50 индивида. В момента, в който Радостин Василев разгласи, че има някакви записи, аз го приканих да разгласява целия запис. Призовавам всички, които имат някакви подозрения, да чуят целия запис. Извадени фрази или думи звучат по един метод ", разяснява депутатът.

Костурков дефинира вчерашното съвещание на службите като " смешно ", като акцентира, че в него прозира пиар акция.

" Смешно е, когато Народно събрание вика шефовете на най-важните служби в България, с цел да научи нещо от тях и го прави навън съвещание пред камери. Интересува ги по какъв начин да си създадат пиар акция на гърба на службите. Заседанието се трансформира в пиар акция на избрани политици и със съдействието на службите ", това изрази депутатът от " - ".

" Ако има постоянно държавно управление министърът на вътрешните работи ще бъде от " " или най-малко определен от партията ", посочи Костурков във връзка казаното в записа и прикани той да бъде изслушан до дъно.

По думите му страната ще загуби доста, в случай че отиде на избори. " Единственият късмет страната да има постоянно държавно управление, което да свърши нещо, е това, което се опитваме да сглобим. Ние нямаме теснопартийни сметки. В този запис се чува ясно казано ", настоя Костурков.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР