Преговори за кабинет все още не се водят, но аз

...
Преговори за кабинет все още не се водят, но аз
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Гласовете на БСП ни трябват

Преговори за кабинет към момента не се водят, само че аз персонално съм подготвен да стартира договаряния незабавно, тъй като това е значимо. Това съобщи съпредседателят на коалиция " Изправи се! Мутри вън! " юрист Николай Хаджигенов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Гласовете на Българска социалистическа партия ни трябват, с цел да убием ламята , а без тях не можем да го създадем, безапелационен бе Хаджигенов и добави, че това не значи, че обединението ще се ожени за социалистите или ще създадат някаква коалиция. От обединението " Изправи се! Мутри вън! " ще договарят и с " Демократична България ", и с " ИТН ".

Според него това, което го прави за да оцелее още един ден.

По думите му част от хората желаят незабавно нови избори, като че ли изборите са вълшебна пръчица, с която Бойко Борисов ще изчезне и ще бъде оправена страната. Искаме ли Оперативна програма в Народното събрание, желаеме ли Васил Божков, само че в този момент е моментът, в който ГЕРБ и Бойко Борисов се гърчат. Ако в този момент създадем избори, каква е вероятността той да извади още един златен пръст - много сериозна, безапелационен бе юрист Хаджигенов.
 Вигенин упорства за игра на несъмнено, с цел да не се върне Борисов
Вигенин упорства за игра на несъмнено, с цел да не се върне Борисов

Премахването на модела на ГЕРБ нямало да стане със сръдни

Има един допустим резултат, който е много четен, само че това, което би трябвало да създадем, е да съставим държавно управление и да довършим ламята. Това държавно управление може да има доста къс живот, само че за този къс живот би трябвало да променим Изборния кодекс, с цел да можем да променим метода на осъществяване на изборите, настоя юрист Хаджигенов.

Според него е допустимо да има избори 2 в 1 наесен - предварителни парламентарни избори и президентски избори. Това, върху което обединението мисли, е по какъв начин да има държавно управление. В една естествена работеща народна власт няма значение кой ще бъде министър-председател, уточни Хаджигенов.

От коалиция " Изправи се! Мутри вън! " са подготвени на всичко да приключат ГЕРБ и да стартира да градят. Ако би трябвало да поддържат държавно управление, с цел да трансформират нещата, биха го създали. Николай Хаджигенов би станал министър, в случай че би трябвало да пожертва себе си, като оцени представянето на обединението на изборите като положително. Той бе безапелационен, че всичко, което е излъчено от ГЕРБ, няма да бъде подкрепено.
 Тошко Йорданов: Коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия няма да вършим
Тошко Йорданов: Коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия няма да вършим

Той отхвърли коментар и за апела на Нинова

Припомняме, през вчерашния ден Борисов предложи където половината депутати са мажоритарни. От ГЕРБ нямало да внасят своето предложение за нова Конституция, само че очаквали предлагането на Румен Радев. Свикваме Велико народно събрание, решаваме всички проблеми и започваме на чисто, заключи той.

По този мотив водачът на " Изправи се.бг " Мая Манолова съобщи, че с предлагането си

Президентът Румен Радев също излезе с позиция, заявявайки, че измененията в главния закон би трябвало да са с дълготраен небосвод и не трябва да се трансформират в
 Радев срещу промени в Конституцията като <a href=залог за нечие политическо оцеляване " >
Радев срещу промени в Конституцията като залог за нечие политическо оцеляване

Без настоящ парламент е немислимо да се реализират конституционни промени, безапелационен е президентът

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР