Преговори с Русия за лицензи няма, има поставяне на въпроса

...
Преговори с Русия за лицензи няма, има поставяне на въпроса
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма да плащаме нови лицензи на Русия

" Преговори с Русия за лицензи няма, има слагане на въпроса от съветска страна. България не дължи никакви заплащания за лицензи на оръжие, което използваме, това е моето мнение. Въоръжението, създавано по остарели лицензи, е усъвършенствано от нас. Русия няма никакво съображение да претендира за лицензионни такси ". Това разгласи в предаването " Лице в лице " по бТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

" Последните месеци се занимаваме единствено с нашите вътрешни проблеми - сподели той за търканията в обединението на Обединените патриоти. - Ако се окаже, че фундаменталните въпроси, по които имаме разлики са неразрешими, няма за какво да сме дружно отсега нататък ". И заяви, че тримата със Сидеров и Симеонов са се виждали за последно преди 10-ина дни. " На срещите ни всичко е културно. После стартират телевизионните екшъни ", добави Каракачанов, представен от обстоятелства.бг.

" Държавата би трябвало да има ясна политика към милион и половина българи, които напуснаха България в последните години, само че и към двата милиона, които живеят в прилежащите страни ", сподели той. И добави: " Няма проблем с българските турци, казусът с радикалния ислям е в циганските гета. Същият този Ахмед Муса преди да стане ислямист, беше протестантски свещеник.

Законът за вероизповеданията, който предлагахме в първичния му вид, трябваше да управлява тези процеси. Какво направи Народното събрание - Движение за права и свободи предложи едни ремонти, които да създадат закона беззъб. С текстове се предлага тикомълком да се върнат парцели на мюфтийството, в чий интерес е това - не е във всеки случай в полза на България ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Използването на несъразмерна мощ от Русия в спора с Украйна е реалност. Усилията би трябвало да са към дейности, които предизвикват разговора. Между двете страни в спора обаче мъчно може да се води равносилен разговор, сподели още той. И добави, че " освен Русия води хибридна война. Цял един набор от уеб сайтове пускат подправени войни. Но това е част от в актуалната война ". /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР