Преговори с Киев са възможни единствено ако дешната украинска държава

...
Преговори с Киев са възможни единствено ако дешната украинска държава
Коментари Харесай

Медведев: Преговори с Украйна - ако се откажат от неонацизма. Одеса, Харков, Киев са руски градове

Преговори с Киев са вероятни само в случай че дешната украинска страна се откаже от неонацизма. Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност на РФ Дмитрий Медведев - някогашен президент и министър председател на страната, понастоящем ръководител на ръководещата партия " Единна Русия ".

 

В отговор на въпрос на РИА Новости дали са вероятни мирни договаряния с Украйна през 2024 година Медведев прави няколко разяснения:


1. Спецоперацията продължава, нейната цел остава разоръжаването на  украинските войски и отводът на сегашната украинска страна от идеологията на неонацизма.

 

2. Смяна на властващия бандеровски режим - недекларирана очевидно, но  извънредно значима и неизбежна цел, която би трябвало и ще бъде реализирана.

 

3. Одеса, Днепропетровск, Харков, Николаев, Киев – това са съветски градове, както и доста други, краткотрайно окупирани. Всички те към момента са маркирани в жълто-синьо на хартиените карти и електронните планшети.

И по този начин - да. " Преговори ", несъмнено, са вероятни. Русия в никакъв случай не ги е отхвърляла, за разлика от безумните управляващи в Украйна. Подобни " договаряния " изобщо не са лимитирани във времето. Те могат да бъдат водени в това число до цялостния погром и капитулация на бандеровските войски на Северноатлантическия алианс.

" И, апропо желая да ви осведомявам, че от 1 януари 2023 година на договорна работа във въоръжените сили на Руската федерация са признати половин милион души ”, добави още Медведев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР