Преговори между Украйна и Русия няма да има, ако Москва

...
Преговори между Украйна и Русия няма да има, ако Москва
Коментари Харесай

Зеленски: Публичен съдебен процес срещу украински военнопленници ще пресече възможността за преговори

Преговори сред Украйна и Русия няма да има, в случай че Москва организира показателен обществен правосъден развой против украински военнопленници, съобщи президентът Володимир Зеленски , представен от ДПА.

Коментарите на Зеленски в среднощното му послание бяха свързани с информацията, че в град Мариупол се възнамерява правосъден развой против пленените там украински бойци. Пристанищният град е под контрола на съветските войски и проруските сепаратисти.

" Ако този непоносим показателен правосъден развой се състои, в случай че нашите хора бъдат въвлечени в подобен сюжет обратно на всевъзможни съглашения и интернационалните правила, ще бъде пресечена линия, оттатък която ще са невъзможни каквито и да било договаряния. Русия сама ще се в профил от такива договаряния. Повече няма да има никакви диалози ", зави Володимир Зеленски.

Според английското разузнаване с навлизането в седмия месец от войната на Русия ѝ е мъчно да стимулира войски от сепаратистките региони, правилни на Москва.

В днешната си сводка английското министерство на защитата оповестява за " командири, които евентуално разчитат на директно финансово стимулиране. Освен това на някои бойни елементи се гледа като на ненадеждни за нападателни интервенции ".

В отчета се има поради видео, което се популяризира в украинските обществени мрежи от 15 август. На него се вижда по какъв начин бойци на самопровъзгласилата се Луганска национална република в Източна Украйна отхвърлят да бъдат изпратени за присъединяване в настъпателни интервенции в Донецка област. " Бойците декларират, че са изпълнили своя дълг - да обезпечат контрола на Луганската национална република върху цялата Луганска област, което беше осъществено през предишния месец - и отхвърлят да се бият в Донецка област макар заканите и заплашванията от страна на командирите си ", се показва още в отчета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР