Преглеждаме редовно профила на Нина Добрев в Instagram и отлично

...
Преглеждаме редовно профила на Нина Добрев в Instagram и отлично
Коментари Харесай

Нина Добрев направи и това

Преглеждаме постоянно профила на Нина Добрев в Instagram и чудесно знаем, че актрисата обожава да пътува, посещава нови места и изживява нови страсти.
 Нина Добрев, Шон Уайт и празничната почивка в Мексико на двете фамилии
Нина Добрев и Шон Уайт - огромна крачка напред във връзката си

Май намирисва на женитба

Като цяло, Нина обича да провокира себе си и да се впуска в завършения. Отново от профила ѝ в обществената мрежа разбрахме, че малко след фамилното премеждие в Мексико, тя и половинката ѝ Шон Уайт са се отправили на друго.

" Нова година, нов континент. Антарктида 2023 година ", написа Нина добре под серия от фотоси от ледения континент.

На други впечатляващи фрагменти пък я виждаме в лодка, която се носи сред големи величестврени айсберги. По всичко проличава, че актрисата и половинката ѝ, който е някогашен олимпийски играч по сноуборд си прекарват в действителност ужасно.

Дори са решили да раздвижат малко дъските и да покарат не къде да е, а навръх Антарктида. А това надали се случва постоянно в живота.

Нина не пропусна да качи няколко клипчета и от това рисково и занимателно премеждие. Както написаха и доста от почитателите ѝ в коментар: " Това е фантазията. " Вижда се, че актрисата с български корени се оправя в действителност прелестно.

За никой не е загадка, че Нина Добрев е огромен почитател сноубордизма то освен поради половинката си. Тя го практикува от дребна - почнала е със ски, след което се трансферира към дъската, когато е на осем или девет години. Затова и смее да твърди, че е много добра.

" Мисля, че Шон беше доста сюрпризиран, когато отидохме да караме дружно за пръв път. Той смяташе, че ще би трябвало да ме изчаква, само че стана тъкмо противоположното - даже на няколко пъти го задминах ", хвали се преди време актрисата в изявление, напомнят от Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР