Прегледите започват от 10 часа и ще продължат до приема

...
Прегледите започват от 10 часа и ще продължат до приема
Коментари Харесай

Ортопедът доц.Минчев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ отново в събота – на 13 и 27 април

Прегледите стартират от 10 часа и ще продължат до приема и на последния записал се за съответната дата на тел. 0892 222 525 или  056/ 999 980

, дм, водещ експерт по ортопедия и травматология с над 40-годишен опит, ще организира платени прегледи на пациенти в ДКЦ „ "  в две съботи този месец – на 13 и 27 април.

Прегледите стартират от 10 часа и ще продължат до приема и на последния записал се за съответната дата на тел. 0892 222 525 или  056/ 999 980.

е шеф на Клиниката по ортопедия и травматология в МБАЛ „ Света Анна “ – Варна. Той лекува дегенеративни ставни болести, повреди на опорнодвигателната система, следоперативни затруднения, контузии нуждаещи се от градивно костни пластики, а също остеомиелити и инфекции на костта. Интересите му са в региона на ендопротезирането на тазобедрена, колянна и лакътна стави, в това число първично ревизионно ендопротезиране.

Изтъкнатият ортопед е управлявал Клиниката по ортопедия и травматология във Военноморска болница – Варна в продължение на 6 години. Освен това четири години е оглавявал поделение в Клиниката по ортопедия и травматология в болничното заведение Едендейл в Питермарицбург, Република Южна Африка. Общо седем години, от 2003г. до 2009г., е взел участие във военни задачи, надлежно в Ирак и и Афганистан, в границите на Военномедицинския отряд за бързо реагиране.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР