Прегледите започват от 10 часа и ще продължат до приема

...
Прегледите започват от 10 часа и ще продължат до приема
Коментари Харесай

Ортопедът доц.Минчев ще консултира пациенти в ДКЦ „Бургасмед“ в две съботи от месеца

Прегледите стартират от 10 часа и ще продължат до приема и на последния пациент, записал се авансово за една от тези дати на тел. 0892 222 525 или  056/ 999 980

Доц. доктор Пламен Минчев, дм, водещ експерт по ортопедия и травматология, ще организира още веднъж платени прегледи на пациенти в ДКЦ „ Бургасмед "  в две съботи от месеца – на 13 януари и на 27 януари. Прегледите стартират от 10 часа и ще продължат до приема и на последния пациент, записал се авансово за една от тези дати на тел. 0892 222 525 или  056/ 999 980.

Доц. Минчев е шеф на Клиниката по ортопедия и травматология в МБАЛ „ Света Анна “ – Варна. Извършва лекуване на дегенеративни ставни болести, повреди на опорнодвигателната система, следоперативни затруднения, контузии нуждаещи се от градивно костни пластики, а също остеомиелити и инфекции на костта. Интересите му са в региона на ендопротезирането на тазобедрена, колянна и лакътна стави, в това число първично ревизионно ендопротезиране. Доц. Минчев не преглежда деца.

Изтъкнатият ортопед има над 40-годишен медицински опит. Шест години е управлявал Клиниката по ортопедия и травматология във Военноморска болница – Варна. Освен това четири години е оглавявал поделение в Клиниката по ортопедия и травматология в болничното заведение Едендейл в Питермарицбург, Република Южна Африка. От 2003г. до 2009г. е взел участие във военни задачи, надлежно в Ирак и и Афганистан, в границите на Военномедицинския отряд за бързо реагиране.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР