Предводителят на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, призна, че тимът

...
Предводителят на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, призна, че тимът
Коментари Харесай

Гуардиола: Животът ми няма да се промени, ако спечеля повече купи от сър Алекс

Предводителят на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, призна, че отборът му не си " избира " шампионатите по приоритет, а играе във всички тях, с цел да ги завоюва. Испанецът приказва преди четвъртфинала за Купата на лигата против Саутхемптън.

„ Казвал съм и преди, че има шампионати, които са по-важни от „ Карабао Къп “, само че би трябвало да се опитаме да стигнем до полуфинала. Саутхемптън е мощен противник. По-добре да бяхме хазаин, в сравнение с посетител. Новият управител промени някои неща, само че ние ще се опитаме да наложим нашата игра и да спечелим, с цел да стигнем до полуфинала ", стартира Пеп.

" Рекордите не ме интересуват. Искаме да спечелим купата, само че животът ми няма да се промени, в случай че имам повече титли от сър Алекс. През предишния сезон също се опитахме да дадем най-хубавото, само че отпаднахме рано-рано от Уест Хам, въпреки че играхме превъзходно в този дуел. След като спечелихме толкоз доста оценки, продължаваме да се борим в този шампионат. Най-важната детайлност е, че този клуб го прави по непретенциозен метод. Защо би трябвало да избираме шампионатите? Искаме да спечелим Шампионската лига, да се борим във Висшата лига с Арсенал, само че и този шампионат е значим “, съобщи Гуардиола на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР