Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори пред медиите преди

...
Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Шимунджа предупреди да се внимава със Славия и подкрепи Игор Пластун

Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, приказва пред медиите преди турнирния дуел на "орлите " против Славия в събота. Треньорът призна, че има неспокойствие у него поради, че това ще му е първи мач отпред на разградчани на "Хювефарма Арена ", само че подчертава, че желае да види добра игра и резултат против "белите ".

„ Очаквам всички да дадат доста и позитивен резултат. Обръщаме се с почитание към всеки един наш противник, само че и чакаме трите точки “, стартира Шимунджа.

„ Имаме някои дребни травми, само че не толкоз съществени. Днес по време на деня ще имаме цялата информация за играчите си. Всички играчи, които имаха контузии, към този момент са по-добре. Янков нощес беше с температура “, заключи Шимунджа.

„ Славия има тим, който желае да играе футбол, тим, който забавя темпото в играта. Те имат положителни крила и футболисти, които могат да стрелят отдалеко. Трябва да внимаваме за това, само че ще опитаме да мислим вярно и да покажем положителни неща, с цел да развием играта си по верен метод. Наясно сме къде Славия е мощен и ще вземем ограничения “, сподели още Анте Шимунджа.

„ Много е сложна обстановката за цяла Европа с спора. Не може да подценяваме това, което се случва. Игор Пластун е превъзходен състезател и супер човек. Даваме му цялата поддръжка, от която той се нуждае, само че в този момент е фокусиран върху футбола. Всички се молим за него и неговото семейство, както и хората в Украйна. Искаме и ще опитаме да оказваме помощ, само че Игор е извънреден експерт и в този момент не е доста огромен пред него “, разяснява още Шимунджа.

„ Аз играх тук последния път с различен тим. Този стадион е нещо особено и е извънредно футболен стадион. Феновете са покрай нас и се надявам в събота да има доста почитатели от Разград на мача. С нашето показване се надяваме, че ще ги задържим на стадиона. Има някакво неспокойствие, тъй като преди всеки мач желая да чувствам позитивната сила от това какво футболът може да ти носи. У дома постоянно е добре и се надявам, че всичко ще бъде изпълнено, както желаеме “.

„ Получихме всички документи около Матиас Тисера. Утре ще бъде на пейката и зависи по какъв начин се развие мача, само че може и да влезе в игра. До две-три седмици ще го подготвим да бъде в оптимално физическо равнище. На процедура е с две седмици обратно от нашата подготовка и поради това му е нужно малко повече време “.

„ Тук съм от доста къс интервал, само че имам виждам, че има доста гении във вашата страна. Можем да мислим в двете страни по тематиката с картотекирането на футболисти отвън страни членки на Европейски Съюз. Това е добре, защото ще има повече качество и по този начин българските играчи ще се усъвършенстват, откакто идват класни чужденци. Всеки клуб би трябвало да реши по какъв начин желае да реагира на това предписание “, приключи Анте Шимунджа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР