Предводителят на Локомотив София - Станислав Генчев, остана доволен от

...
Предводителят на Локомотив София - Станислав Генчев, остана доволен от
Коментари Харесай

Генчев: Има интерес към Антонио Вутов, много може да ни помогне

Предводителят на Локомотив София - Станислав Генчев, остана удовлетворен от играта в отбрана на "железничарите ", само че има искания към нападението на столичани., а Генчев подчертава, че Антонио Вутов доста би оказал помощ на тима му, в случай че се стигне до трансфер, само че юношата на Левски още не тренира с Локомотив.

„ Хареса ми играта в отбрана, само че имам искания в офанзивата. Трябва да се подобрим доста бързо, защото сезонът стартира след седмица. Всеки един треньор ще каже, че за малко време не се прави подготовка, гради жанр на игра и окомплектова тима. Не сме намерили още точните хора, с цел да имаме вариативност. Има усъвършенстване, само че е минимално. Трябва да е много по-голямо. На всяка една позиция, която можем да притеглим добър футболист, ще го сторим “.

„ Имаме интерес към Антонио Вутов, само че още не тренира с нас и няма нищо. Целта ни е да играем добър футбол и да не сме в групата на изпадащите. Не му приляга на Локомотив да е в тази група, тъй че нашата цел е най-малко средата на таблицата “, продължи Генчев.

„ Важно е да имаш опитни играчи, на които другите да се опрат в тежките моменти. Футболистите би трябвало да си оказват помощ, а младите да порастват към тях. Играчите на проби остават и за идната контрола, а по-късно ще преценяме за тях “, приключи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР