Предводителят на Ливърпул Юрген Клоп призна, че в мача с

...
Предводителят на Ливърпул Юрген Клоп призна, че в мача с
Коментари Харесай

Дуо на Ливърпул аут за Арсенал, Салах може и да играе, призна Клоп

Предводителят на Ливърпул Юрген Клоп призна, че в мача с Арсенал няма да може да разчита на Костас Цимикас и Джеймс Милнър.

Двамата бяха на скамейката при триумфа с 2:0 над Брайтън през уикенда, а Милнър се появи в игра на „ Еймекс “ в заключителните минути от дуела на южния браг.

На последвалата подготовка обаче дуото не взе присъединяване, а в нея се върна Ибрахима Конате, който лекуваше контузия в последните две срещи. „ Конате е назад, до момента в който Милнър и Цимикас са навън към този миг “, сподели Клоп пред кореспонденти на конференция.

Запитан дали Милнър и Цимикас са навън заради травми, той отговори: „ Не, заболели са “.

Позитивната нотка пред мърсисайдци е, че Мохамед Салах по всичко проличава ще може да бъде разполагаем за визитата в Северен Лондон, въпреки да напусна терена на Брайтън минути, откакто осъществя втория гол в срещата.

Ливърпул може да съкрати разликата до водача Манчестър Сити на една точка, в случай че завоюва против „ артилеристите “, откакто „ жителите “ направиха нулево тъждество с Кристъл Палас в последния кръг като посетител още веднъж в британската столица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР