Предводителят на Ливърпул - Юрген Клоп, говори на брифинг преди

...
Предводителят на Ливърпул - Юрген Клоп, говори на брифинг преди
Коментари Харесай

Клоп: Още търсим халф и не сме аут от трансферния пазар

Предводителят на Ливърпул - Юрген Клоп, приказва на брифинг преди семейството на тима против Нюкасъл Юнайтед. Германецът призна, че отборът му още търси подобаващ халф за подсилването на междинната линия на тима, като отборът не е " навън " от трансферния бизнес през това лято.

„ Колкото повече наближава края на трансферния прозорец, толкоз по-малко евентуално ще вземем полузащитник. Но ние не сме излезли от тази концепция и продължаваме да търси. Трудно е, тъй като сигурно има играчи, които са верни, само че те имат разнообразни „ проблеми “ - с договорите или клубовете не желаят да продават “, сподели Клоп.

„ Не можем да докараме някой принудително. Четвъртък 23 часа е крайният период. Когато всичко свърши, ще забележим дали сме взели някого. Тогава ще съм в действителност благополучен, защото ще спрем да мислим всички за това “, добави германецът.

Нов състезател беше необятно обсъждана теза през последните седмици за Ливърпул, само че Клоп призна, че ще е доста удовлетворен, когато това утихне, защото е наясно, че има мощен футболен тим.

„ В този миг можем просто да се съсредоточим върху състава ни, тимът, който имаме, да сме подготвени да се надигнем пред всичко проблеми, които ще имаме през сезона, и да ги решим дружно “, приключи германецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР