Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна,

...
Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна,
Коментари Харесай

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде сложна, съвсем невъзможна задача и доста опитни вложители се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

Но Гугъл Bard промени метода, по който доста вложители гледат на прогнозите, защото освен демонстрира евентуалните нараствания на цената на алткойните, само че и показва за какво счита, че това може да се случи, като проучва доста данни. Днес бе запитан Гугъл Bard за бъдещето на AiDoge, RenQ Finance и Tradecurve и получените отговори бяха забавни.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА < <

Мнението на Гугъл Bard за AiDoge и нейното бъдеще

При въпрос към Гугъл Bard за AiDoge, чатбота отговори, че криптовалутата може да означи доста нарастване на цената си заради цялостното повишаване на привлекателността на технологиите, свързани с изкуствения разсъдък. Притежавайки криптовалутата с изкуствен интелект на AiDoge, потребителите могат да генерират меметаа посредством силата на изкуствения разсъдък, които са неповторими, изобретателни и занимателни. След това могат да ги споделят с други хора и да получат награди, в случай че бъдат определени за най-хубави.



Инструментът за изкуствен интелект въпреки всичко означи, че прогнозата му се основава единствено на предсказания и че действителната цена на AiDoge ще бъде доста по-висока или по-ниска. Необходима е отстъпка при предварителната продажба на AiDoge, а 1 токен AiDoge е на стойност $0.0000336. Bard означи по какъв начин не може да планува с акуратност бъдещето на криптовалутата AiDoge, само че уточни, че тя има забележителна вероятност заради необятното разпространяване на технологии, свързани с изкуствения разсъдък и в случай че разпространяването ѝ се усили, тя може да се насочи към бичи пазар.

Прогноза на RenQ Finance въз основа на прогнозата на Гугъл Bard

RenQ Finance е платформа за DeFi, която ще сътвори налична екосистема с финансова инфраструктура, която ще бъде налична за всеки в международен мащаб. Проектът се радва на огромно внимание от страна на AI запалянковците, като да вземем за пример общността на Гугъл Bard, защото предлага търговия сред веригите, което води до доста по-високо равнище на еластичност.
Когато попитахме за бъдещите вероятности на RenQ Finance, Bard отговори, че не може да даде финален отговор, защото цената му ще бъде повлияна от цялостното придвижване на пазара, всеобщото приемане и софтуерните достижения, които ще донесе.

Въпреки това, към 4 юни 2023 година RenQ Finance се търгува на цена от $0.0188, а по отношение на направените от Bard оценки, цената ѝ може да доближи $0.06 до края на 2023 година, откакто бъде записана на тържища като Bitmart, Mexc, Coinstore и LBANK. Но RenQ Finance не е единствената криптовалута, която получи бичи прогнози, защото Bard имаше изключителна прогноза и за бъдещето на Tradecurve.

Защо Tradecurve се отличава и може да се усили 100 пъти съгласно Гугъл Bard

Tradecurve, съгласно нейната бяла книга, е хибридна борса, която съчетава най-хубавите детайли на CEX и DEX в една единствена обединена платформа, която може да бъде налична за всеки без условия за KYC. Потребителите могат просто да подават криптовалути на Tradecurve и да ги употребяват като поръчителство при осъществяване на покупко-продажби както с криптовалути, по този начин и с всевъзможни други деривати. На въпрос за бъдещето на Tradecurve, Гугъл Bard означи, че пазарните условия, развиването на екосистемата и привлекателността на плана ще бъдат определящите фактори за неговото развиване.

Тъй като екипът на Tradecuve ще вкара Proof-of-Reserves (PoR), висок ливъридж, започващ от 500:1, отбрана от негативен баланс, система за ВИП сметки и специфични ботове за търговия с изкуствен интелект, които разрешават алгоритмична търговия, се чака функционалния токен TCRV да повиши цената си 100 пъти.

Към 29 май 2023 година TCRV се намира на стадий 3 от предварителната си продажба, където се търгува на цена от едвам $0.015, а на идващия стадий ще се изкачи до $0.018; екипът ще одобри 100,000 консуматори през първите три месеца на работа, а планът може да се трансформира в главен съперник на Kraken, Binance, KuCoin, Coinbase и други тържища.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на токени TCRV:
Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР