Предвиждаме около 9 хил. лв. за ремонт на тротоари за

...
Предвиждаме около 9 хил. лв. за ремонт на тротоари за
Коментари Харесай

9 хил. лв. за ремонти на тротоари се предвиждат в столицата

Предвиждаме към 9 хиляди лева за ремонт на тротоари за пешеходци и основаването на още един углавен паркинг в София. Това сподели пред публицисти в Столичния общински съвет Румяна Милова - шеф на Дирекция „ Паркиране и гаражи “ в Центъра за градска подвижност, съобщи „ Фокус “.

„ Предвижда се към 9 хиляди лева ЦГМ да похарчи за ремонт на тротоари за пешеходци. Кои тъкмо ще бъдат тези тротоари, в допълнение ще се съгласуват с районните кметове. Така че в случай че жителите имат оферти, могат да се обръщат към тях “, сподели още Милова.
Тя уточни, че ЦГМ приготвят построяването и на още един углавен паркинг в София. „ Миналата година Столичният общински съвет гласоподава да ни се дават буферните паркинги, паркингите за доизграждане – в това число и един наземен паркинг в кв. „ Надежда “. До дни ще получим разрешението за градеж, след което ще обявим поръчка за избор на реализатор и се надяваме до есента той да бъде подготвен. Половината от този паркинг ще се употребява като углавен, а останалата част – за публично прилагане. Около 80 места ще бъдат за публично прилагане и почти толкоз за углавен паркинг. С това ще можем да въведем ред най-малко в кварталите, които са наоколо до този паркинг – кв. „ Надежда “, кв. „ Връбница “ и другите “, изясни Милова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР