Предвижда се в залите по волейбол и акробатика да се

...
Предвижда се в залите по волейбол и акробатика да се
Коментари Харесай

Община Плевен получи одобрение на проект за отоплителна система в зала Спартак

Предвижда се в залите по волейбол и акробатика да се построи нова вътрешна отоплителна апаратура с вентилаторни конвектори и климатична вентилационна апаратура, вентилационна апаратура за санитарни възли, апаратура за битова гореща вода и абонатна станция, която да е с подобен потенциал, че в бъдеще да може да се отопляват и другите зали в постройката при предпочитание от наемателите.

Стефан Милев напомни, че от 15 юни стартира ремонт на залата по волейбол в " Спартак ", който се съфинансира от общината по план " Красива България ". Той е за към 200 000 лв. и се планува замяна на настилка, осветяване, възобновяване и на трибуните, които не са заложени по плана.

" Това е единствената ни зала, в която може да се организират надпревари, училищен игри и спортни мероприятия на други клубове. След ремонта тя ще стане една същински европейски изглеждаща спортна зала, която ще дава отговор на всички условия ", разяснява заместник-кметът.

Той разясни, че задачата е двата ремонта да вървят редом най-много в частта, която касае отоплителната и вентилационната системи на волейболната зала. Плановете са до края на декември да завърши ремонтът на залата по волейбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР