Предвижда се тази седмица парламентът да обсъди на първо четене

...
Предвижда се тази седмица парламентът да обсъди на първо четене
Коментари Харесай

Депутатите гледат на първо четене актуализацията на бюджета

Предвижда се тази седмица Народното събрание да разиска на първо четене промени в Закона за държавния бюджет за 2020 година В проектопрограмата на Народното събрание промените в бюджета са препоръчани като първа точка за петък.

Предлага се тази седмица Народното събрание да прегледа и план на решение за приемане на процедурни правила за изискванията и реда за предлагането на претенденти за ръководител и членове на Комисията за отбрана на персоналните данни, показване и обществено обявяване на документите и чуването на претендентите в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, както и процедурата за избор от Народното събрание. В дневния ред е и план на решение за предложение до президента за награждаване с орден "За заслуга " на ст.н.с. доктор Александър Скордев за заслугите му в региона на инженерните науки и практиката като академик, учител, физик.

Депутатите наложително с маски, предизвестиха от Столичното РЗИ

Предвижда се точка първа в четвъртък да са разисквания по запитване от народните представители Румен Гечев и Георги Свиленски към министъра на финансите Владислав Горанов по отношение на "нова идея за облагане на хазартните игри ", заявена от министъра през март 2016 година, както и разисквания по запитване от народните представители Искрен Веселинов и Александър Сиди до министъра на труда и обществената политика Деница Сачева по отношение на фрагментирано законодателство в обществената политика.

В програмата на Народното събрание е и второто гласоподаване на допълнение на Закона за Българския Червен кръст.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР