Предвижда се Съединените щати да оглавят таблиците с медали –

...
Предвижда се Съединените щати да оглавят таблиците с медали –
Коментари Харесай

Олимпийските медали в Париж се насочиха в големи количества към Съединените щати и Китай в една прогноза

Предвижда се Съединените щати да оглавят таблиците с медали – както общия брой, по този начин и броя на златните медали – за Олимпийските игри в Париж през 2024 година, съгласно една прогноза, оповестена в петък, шест месеца преди откриването на игрите на 26 юли.

Прогнозата идва от Gracenote Sports на Nielsen, която дава статистически разбори за спортни лиги по света. Той също по този начин наблюдава огромни надпревари, включващи олимпийски спортове, водещи до Игрите.

Прогнозирането е изключително мъчно този път, защото множеството съветски и беларуски спортисти евентуално ще бъдат изключени заради нахлуването на Русия в Украйна преди съвсем две години. На някои ще бъде позволено да се състезават според решение, оповестено в края на предходната година от Международния олимпийски комитет.

„ Почти всички съветски и беларуски състезатели отсъстваха от интернационалните надпревари от февруари 2022 година “, сподели Саймън Глийв, началник разбори за Gracenote, пред Асошиейтед прес. „ Всеки, който взе участие в Париж 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР