Предвижда се отстъпка от 25 стотинки на литър за бензин

...
Предвижда се отстъпка от 25 стотинки на литър за бензин
Коментари Харесай

Властта предвижда 25 стотинки отстъпка за литър бензин и дизел за всеки

Предвижда се отстъпка от 25 стотинки на литър за бензин и дизел за 50 л гориво месечно за физически лица. Това посочи заместник-министърът на енергетиката Пламен Данаилов в утринния блок на " Нова телевизия " във връзка концепцията на властта за облекчение на жителите поради повишаването на горивата.

" Отстъпката ще се получава непосредствено сега на зареждане ", добави той и означи, че 50 литра са задоволително количество, което щяло да стигне за много дълъг интервал на хората.

Властта се надява още в границите на този месец да почисти всички елементи с търговците към мярката и тя да започва от идващия месец.

По думите му схемата е сходна на обезщетенията и помощите, които се получават за електрическа енергия.

Във връзка с отпадането на акциза за електрическата енергия, метана и природния газ той разяснява, че когато става въпрос за смяна в данъчното законодателство, би трябвало да се мине през осведомителен и позволителен режим с Европейската комисия. " Това може да стане в границите на няколко месеца. Документите за подаване на този тип съобщение са готови. Оптимистично е това да стане до към три месеца ", уточни Пламен Данаилов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР