Предвижда се държавните и правителствените ръководители от ЕС да изразят

...
Предвижда се държавните и правителствените ръководители от ЕС да изразят
Коментари Харесай

ЕС ще изрази голямото си разочарование от Турция

Предвижда се държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз да изразят " огромно отчаяние от положението на върховенството на закона " в Турция, съобщи Българска телеграфна агенция. Те няма да одобряват изводи и няма да вземат отношение към този момент по настояванията за заледяване на договарянията с Анкара за присъединение към Европейски Съюз.

Европейският съвет ще изрази удовлетворение от приложението на съглашението с Турция в региона на миграцията.

По въпроса с миграцията се чака още да бъде решено, че е належащо непрекъснато оказване на поддръжка на страните по външните граници на Европейски Съюз , както и по-дейно връщане на противозаконните мигранти.

Държавните и държавните ръководители ще обсъдят предлагането на Европейската комисия за въвеждането на доброволни квоти за разселването на мигранти , главно от Африка.

Успоредно с това ще бъде премислено въвеждането на търговски и визови облекчения за страните, откъдето нелегално пристигналите в Европейски Съюз мигранти произлизат, както и непрекъснатото и задоволително запълване на фонда за Африка.

Предвижда се Европейският съвет да изрази решителност за възобновяване на нормалния режим в Шенген допустимо най-скоро, като в същото време се вземат поради заканите за сигурността на обособените страни от пространството без гранични инспекции.

Предвижда се на съвещанието да бъде изразена още веднъж поддръжка за използването на нуклеарното съглашение с Техеран и официално да бъдат доказани признатите от Съвета на Европейски Съюз нови необятни наказания против Северна Корея, в това число възбраната за продажбата на нефт на Пхенян.

Европейският съвет ще разиска хода на договарянията за напускането на Англия. Заради мнението на Европейска комисия, че до момента няма задоволителен прогрес, не се чака държавните и държавните ръководители да упълномощят комисията да продължи договарянията с въпроса за бъдещите връзки с Лондон.

Същевременно се чака английският министър председател Тереза Мей да обещае на трите милиона жители на Европейски Съюз, пребиваващи на Острова, допустимо най-хубавите условия след Брекзит.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР