Предвижда се Apple да представи новата генерация iPhone 12 през

...
Предвижда се Apple да представи новата генерация iPhone 12 през
Коментари Харесай

Apple ще пусне евтин iPhone 12 в началото на 2021-а

Предвижда се Apple да показа новата генерация iPhone 12 през есента на тази година, най-вероятно през септември или октомври, като всички модели ще поддържат 5G. Това се чака да докара до доста нарастване на цените на всяка една версия от идващото потомство смарт телефони на компанията.

От друга страна, Apple търси способи да понижи цените на новите iPhone и да ги поддържа на същите равнища като тези на техните предшествениците. Именно поради това се носи слух, че смарт телефоните на компанията от идната генерация ще идват без зарядно устройство в кутията.

Независимо от метода, на който Apple ще се спре, се счита, че основаният в Купертино софтуерен колос възнамерява да пусне по-евтина версия на iPhone 12 при започване на 2021-а. Както може да се досетите обаче, има измама.

Анализаторите от Wedbush Securities настояват, че изненадващият по-достъпен смарт телефон от ново потомство, който Apple ще показа, в действителност ще бъде 4G версия на iPhone 12 Pro. Също по този начин, моделът ще бъде с към 20% по-евтин от по-високотехнологичния си близнак. iPhone 12 Pro 5G най-вероятно ще стартира от 999 $, до момента в който 4G версията ще коства към 800 $.

Със сигурност този нов метод демонстрира, че Apple е наясно с обстоятелството, че устройствата на компанията стават все по-скъпи и ще настъпи миг, в който хората може да спрат да заплащат толкоз високи цени, с цел да се снабдят с тях.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР