Предвидимост и стабилност спасяват в криза. Това заяви в Долна

...
Предвидимост и стабилност спасяват в криза. Това заяви в Долна
Коментари Харесай

От кризата се излиза с предвидимост, стабилност и изграден екип, заявиха в Долна баня кандидатите на ГЕРБ-СДС |

Предвидимост и непоклатимост избавят в рецесия. Това съобщи в Долна баня лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов. Заедно с координатора на ГЕРБ за региона Николина Ангелкова те показаха в града програмата на обединението.

В изискванията на пандемия ползите на България и на жителите й може да отбрани човек като премиера Борисов, означи Маринов. По думите му е доста елементарно да се приказва популистки и да се дават напразни обещания. Той бе безапелационен, е единствено мощният екип на ГЕРБ има нужната експертиза и опит да ръководи страната.

„ Ако ни подкрепите за още един мандат, ще продължим да развиваме обитаемоте места и то без напразни обещания “, добави Младен Маринов. Той акцентира, че с помощта на усилената работа на Министерство на вътрешните работи битовата престъпност в районите е намаляла фрапантно.

Областният координатор на ГЕРБ и претендент за депутат Николина Ангелкова бе безапелационна, че ГЕРБ ще продължи да влага в секторите обучение опазване на здравето, както и повишение на приходите. „ В дневния ни ред са също развиването на пътната и ВиК инфраструктура, както и вложенията в саниране “, сподели Ангелкова. Тя акцентира, че в миг, в който целият свят се бори с пандемията от COVID-19, страната ни има потребност от устойчиво държавно управление и ръководство, потвърдило, че преодолява компликации. Премиерът Бойко Борисов освен прави това за страната, само че неведнъж е показал, че работи за стабилността на целия район.

Кметът на Долна баня Владимир Джамбазов прикани жителите на общината да поддържат ГЕРБ, тъй като единствено по този начин ще продължи развиването на обитаемоте места от Софийска област.

Парламентарни избори 2021
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР