Предвиденият за тази събота (22 юли) Мечи крос“ в Белица

...
Предвиденият за тази събота (22 юли) Мечи крос“ в Белица
Коментари Харесай

Отлагат традиционния крос в Белица

Предвиденият за тази събота (22 юли) „ Мечи крос “ в Белица се отсрочва заради горещата вълна, обхванала страната, оповестиха от община Белица. Оттам показват, че предстоящите високи температура крият рискове за живота и здравето на състезателите, изключително за най-малките участници. 

„ Мечи крос “ има към този момент пет издания, като тази година следва шестото. Състезанието по планинско тичане е в две дисциплини – на четири км (момчета и момичета) и на 12,7 км (мъже и жени), като присъединяване е гратис. Маршрутът е до Парк за мечки – Белица, а уредници са община Белица, съдружие „ Пловдив бяга “, Парк за мечки – Белица и Народно читалище „ Георги Тодоров – 1885 “. 

На финала на любителския крос има и награди, като огромната премия е „ Купата на кмета “, медали за първо, второ и трето място за всички възрастови групи и оценки за „ минимален участник “ и „ най-възрастен участник “. Състезанието е под патронажа на кмета на Белица Радослав Ревански, представен от Българска телеграфна агенция. 

Във връзка с отсрочения „ Мечи крос “ уредниците на събитието се извиняват за породеното стеснение. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР