Предвид въведените ограничения за планов прием в лечебните заведения, кампанията

...
Предвид въведените ограничения за планов прием в лечебните заведения, кампанията
Коментари Харесай

Ревматолози ще консултират безплатно пациенти от Варна и през март

 Предвид въведените ограничавания за планов банкет в лечебните заведения, акцията за безвъзмездни онлайн съвещания с ревматолог продължава и през месец март. Безплатните онлайн съвещания са ориентирани към пациенти от Източна България с към този момент сложена диагноза - ревматоиден артрит, псориатичен артрит или болест на Бехтерев.  От началото на годината десетки пациенти се възползваха от опцията да зададат въпросите си на експерт ревматолог, без да се постанова да посещават лечебно заведение, с помощта на самодейността. През месец март пациентите изпитващи усложнения за онлайн връзка, ще имат опция да се съветват и по телефона, след авансово записване на час на посочените контакти на пациентската фондация, уредник на акцията. Пациенти ще могат да показват на експерт ревматолог положението си, да зададат въпроси по отношение на недоволствата си и да получат насоки, без да излизат от своя дом. 

Пациентите с хронични болести са в най-рисковата група при заразяване с ковид и това постанова редица спомагателни ограничавания за тях, едно от които е посещаване на лечебни заведения. Консултациите се планува да се правят онлайн или по телефона, като за задачата пациентите ще са подготвили настояща здравна документи, лабораторни проучвания и настоящ лечебен проект.  

Консултациите стават единствено след авансово записване на час, а експертите ревматолози са от лечебните заведения във Варна, Бургас и Русе.

Можете да извършите питане или записвания на [email protected] и на телефон 0878 151122.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР